Charlie Bartlett (2008)

3

cb poster (3) Charlie Bartlett (2008)Actori: Anton Yelchin, Robert Downey Jr., Hope Davis, Kat Dennings, Tyler Hilton, Mark Rendall, Dylan Taylor

Genul de film normal cu adolescenti. Fara topmodele si baieti care se duc la sala si fara lucruri ireale. Povestea filmului il prezinta pe un tanar licean ce are un vis (la propriu) si acela e a fi cel mai popular copil din scoala. Chestia e ca odata ajuns cel mai popular bait din scoala apar si alte probleme. Un film despre cum sa vrei ceva de care nu ai neaparata nevoie. Charlie Bartlett.
bartletttoilet Charlie Bartlett (2008)
Charlie este un baiat bogat ce este exmatriculat din toate scolile private in incercarea sa de a-si implini un vis ce-l are in multe nopti si anume de a ajunge cel mai popular elev din scoala, atat de popular ca o vedeta rock aclamata de sute si mii de fani. Dand medicamente si sfaturi tuturor elevilor din scoala el reuseste acest lucru, lucru din care izvoraste o alta problema sau mai bine zis doua: charlieb02 Charlie Bartlett (2008)semne de intrebare in relatia pe care o are cu fata directorului si caderile nervoase ce le provoaca toate aceste evenimente unui baiat retras din liceu.

Download subtitrare “Charlie Bartlett” click aici.

Un film despre solutii usoare la problemele tinerilor si care te poate face sa visezi ca chiar poate fi asa. Da, poate nu mi-a placut ca a obtinut prea repede ce a vrut in prima parte a filmului. Si da, mi-a placut ca s-a pus accentul pe personaje si nu pe aspectul lor fizic. O drama cu putina comedie intr-un film destul de apreciat.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Mie una mi-a placut filmul. E genul de comedie usoara la care te uiti ca sa te mai relaxezi, numai ca in acelasi timp invetzi niste chestii din ea. Keep goin`

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.