Everything You Want (2005)

4

b000c8stwg01 sclzzzzzzz 1 210x300 Everything You Want (2005)Actori: Shiri Appleby, Nick Zano, Alexandra Holden, Orlando Seale, Will Friedle, Edie McClurg, Scott Wilkinson

Filmul asta este genul de comedie romantica ce incepe cu umor si se termina cu dragoste. Un singur lucru nu l-am inteles, si anume, ce legatura are cu numele? Pentru toate fetele care viseaza la baiatul perfect si pentru toti baietii care cred ca ei pot fi acel ‘the one’. Pentru toti oamenii care au prieteni imaginari, pentru ca doar ei stiu sa fie cum le place. Si nu in ultimul rand pentru toti artistii neintelesi.

Abby este o fata care are un iubit imaginar, perfect si asa cum isi doreste ea. Intr-o zi la cursul de arta are o disputa cu un baiat ce nu intelegea ce este atata filozofie in a desena un tablou sau intr-un citat (da, tipic pentru majoritatea oamenilor). Pentru ca in urma unor neintelegeri baiatul ajunge sa-i cunoasca parintii fetei ce-l indragesc si pentru ca o colega de apartament a fetei este concediata de la libraria unde lucra, cei doi actori principali ajung sa faca un pact in urma caruia tanara studenta la arte trebuie sa-l mediteze pe baiatul antipatic. Dar Abby i-a spus ca are un iubit. Tu cum ai reactiona daca fata ce o placi iti spune ca te-a mintzit si de fapt prietenul ei este unul imaginar?

Download subtitrare “Everyting you Want” click aici.

In timpul filmului nu intelegeam de ce atunci cand Abby si cu prietenul ei imaginar au facut ingeri in zapada (stiti voi, te pui pe spate si dai din maini:P), dupa ce au plecat era doar un inger (doar era imaginar:)) ). Aaa si sa va fereasca Dumnezeu de parinti ca ai fetei. De genul carora uita de tine toata viata si isi fac cadouri de aniversare pietre funerare si morminte :)). As fi curios cine avea prieteni imaginari.

Vizionati trailer:

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.