Made of Honor (2008)

3

made of honour poster 202x300 Made of Honor (2008)Actori: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Kadeem Hardison, Chris Messina, Richmond Arquette, Busy Philipps

Un film romantic presarat cu comedie, ce parca am mai vazut de atatea ori. Elementul prea des folosit, ce parca a devenit un cliseu, nunta este povestea principala a acestei productii. Cand vrei sa treci peste statutul de burlac si afemeiat si cand crezi ca o persoana alaturi ti s-ar potrivi se gaseste ceva care sa-ti dea peste nas. De aceasta data nunta acelei femei cu alt barbat. Si de ce “domnisoara de onoare”? Cum poti sa fi mai aproape de preferata ta, decat acceptand statutul de “domnisoara de onoare” la nunta atat hulita de catre tine?
made of honour made of honor 5 300x184 Made of Honor (2008)
Tom este genul de barbat care are programata in fiecare noapte alta femeie, de obicei o tanara care sa nu aiba in cap ganduri de relatii serioase. Intr-o zi apare insa femeia care-i pune capac. Hannah este cea alaturi de care Tom incepe sa priveasca si altfel lucrurile, sa treca la lucruri mai interesante decat aceleasi lucruri obisnuite ce le facea parca dupa un program si sa inceapa sa simta. Aceasta pleaca in Scotia, timp in care Tom se gandeste sa-i propuna o relatie serioasa. Si sa va spun ce s-a intamplat? S-a intors logodita…

Download subtitrare “Made of Honor” click aici.

Una din partile amuzante in film este data de momentul cand Tom se ascunde de o admiratoare ce-si facuse un blog special pentru a povesti despre el :)) . Totodata filmul te face sa razi prin modurile in care prezinta un barbat printre “chestilarge made to honor 300x205 Made of Honor (2008)ile” de femei antepremergatoare unei nunti. Cum ar fi sa o vezi pe bunica ta la gat cu un obiect cumparat din sex-shop? Cum ar fi ca fata de care te-ai indragostit sa vrea sa o ajuti sa-si aleaga lenjeria potrivita pentru noaptea nuntii…cu un alt barbat? Un film simpatic, dar nu cu foarte mult peste medie. De vazut intr-o dupa amiaza epuizanta sau intr-o noapte cu una din cuceririle tale.

Acorda o nota filmului:

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. a fost un film slabut , va recomand sa il vedeti cu prietena ca altfel daca sunteti singur mai mult ca sigur veti adormi. eu asa era sa fac noroc ca nu l-am vazut singur…..

    vizionare placuta dac vreti sa vedeti un film mediocru.

  2. lam scos dar nam apucat inca sa ma uit .. oricum ms pt comentariu sa nu ma uit singur 😀

  3. Mie mi-a placut filmul. Rolurile se potrivesc, actori buni, zic eu. Povestea draguta. Pe mine m-a bine dispus filmul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.