Untraceable / Crime Online (2008)

1

getimg.php Untraceable / Crime Online (2008)Actori: Diane Lane, Billy Burke, Colin Hanks, Joseph Cross, Mary Beth Hurt

Un film la care m-am uitat cu placere… ups nu trebuia sa zic asta 😛 . O combinatie intre “Saw” si “Hackers”, intr-un thriller pe gustul tuturor iubitorilor de gen. O productie cu suspans, actiune, fbi, mister… un pic psihologie si cu cruzime. A… si nu lipsesc calculatoarele. De ce asemanator cu “Saw”? Pentru ca acum un “maestru” in conexiunile de internet, in servere si www face in asa fel incat sa comita crime la care sa aiba milioane de complici.photo 11 hires Untraceable / Crime Online (2008)

El rapeste niste oameni (nu va spun care este legatura dintre ei ca trebuie sa aflati din film) pe care ii omoara folosind vizitatorii unui website care are un nume sugestiv. Si cu cat intra mai multi vizitatori pe site-ul respectiv (vizitatori ce urmaresc live incaperea in care se afla un om supus la un fel de capcana) cu atat actiunea provocata de acea capcana se mareste, deci moartea omului este iminenta.

Foarte faina incaperea aceea de calculatoare a agentului fbi, actor principal. Tot interesant mai este modul cum incepe filmul, unde ne este aratat cum sunt depistati “criminalii” in IT din state… daca ar fi ca in filme :)) .
080122 Untraceable hmed 1p.hmedium Untraceable / Crime Online (2008)
Download subtitrare Untraceable click aici.

De asemenea mai este de remarcat ideea ca pentru o crima online va exista un numar aproape nelimitat de vizitatori. Oamenii atrasi de cruzime si de posibilitatea de a vedea o crima in direct vor accesa intotdeauna astfel de site-uri… momentan doar clipuri. Imaginea din finalul filmului… ar trebui sa puna pe ganduri oamenii asupra existentei unor persoane “bolnave” pe www.

Acorda o nota filmului:

Vizionati trailer:


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.